Ankety

Jak často navštěvujete tyto webové stránky?

Celkem hlasů:
Hlasování začalo:
27. 12. 2017
Hlasování končí:
neomezeno

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Obsah

Pomoc při tvorbě Plánu rozvoje obce

Typ: náš tip
Nabídka spolupráce

Logo

• Základním plánovacím dokumentem obce, zakotveným v zákoně č. 128/2000 Sb., o obcích, je program rozvoje obce Jde o hlavní nástroj řízení rozvoje obce. Na základě poznání situace v obci a názorů a potřeb občanů, podnikatelů, zájmových organizací a dalších subjektů v obci formuluje představy o budoucnosti obce spolu s činnostmi vedoucími k naplnění dohodnutých představ.
  • Program rozvoje obce se zpracovává na období 4 - 7 let. Dlouhodobý pohled na rozvoj obce je formulován ve strategické vizi pro období 10 - 20 let.
  • MAS Naděje o.p.s. by ráda nabídla Vašemu městu či obci pomoc při realizaci procesů přípravy, tvorby a realizace programu rozvoje obce.
  • Nabízená činnost je v souladu s posláním MAS Naděje o.p.s. a dlouhodobými snahami organizace o rozvoj území, kterého je i Vaše obec/město součástí. Zpracováním programu rozvoje obce navážeme na další projekty mapování, sběru dat a podnětů i strategického plánování v území MAS Naděje. Ke zpracování programu rozvoje obce bude využit aktualizovaný balík analytických dat, předchozí strategické dokumenty města či obce a zejména vlastní šetření a komunitně vedené projednávání se všemi relevantními aktéry.
  • Konkrétní nabídku sestavíme podle možností a potřeb konkrétní obce či města.

Vytvořeno: 28. 12. 2017
Poslední aktualizace: 28. 2. 2018 07:07